ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ

χαος

Είναι γεγονός ότι επικοινωνιακά, όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού, έχουν γίνει άπειρα λάθη! Πολλά και αντιφατικά μηνύματα, παρέλαση στα ΜΜΕ  πλήθους ειδικών, που στην πλειοψηφία τους ενώ ήξεραν τι ήθελαν να πουν, αδικούσαν τους εαυτούς τους αλλά και την αλήθεια.
Το διαδίκτυο και η αναρχία του – παγκοσμίως βέβαια, συνέβαλε στη δημιουργία αμφιβολίας  και ανασφάλειας για τις συνέπειες του εμβολιασμού.Αλλά και ο πόλεμος των εταιρειών (είναι προφανώς πολλά τα εκατομμύρια) έπαιξε καθοριστικό ρόλο.
Το Α εμβόλιο είναι αποτελεσματικό, το Β όχι το Γ δεν προστατεύει το άλλο έχει παρενέργειες..Μετα την σκυτάλη πήραν οι Συνταγματολόγοι. Μπορεί να είναι υποχρεωτικό; Δεν μπορεί; Είναι για κάποιους και για άλλους δεν είναι.. Και ασφαλώς η πάντα υπαρκτή «μαύρη αγορά» στην αρχή για βρεθούν προωρα εμβόλια και μετά για εμβολιασμους  «μαϊμού»!
Ενα κανονικό χάος με λίγα λόγια!
 Ακόμα και γω που εξ αρχής ήμουν 100% υπερ του εμβολιασμού και ασφαλώς εμβολιαατήκαμε οικογενειακώς , άρχισα να έχω αμφιβολίες…. Με αυτά και με τα άλλα, η κοινωνία έχει απόδιοργανωθει και είναι πραγματικά δύσκολο να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας. 
Οι έρευνες της κοινής γνώμης είναι εξόχως αποκαλυπτικές.
Αν εξαιρέσουμε όσους – ούτως ή άλλως δεν θα το έκαναν, όπως ας πούμε κάποιοι  πιστοί  γνωστής θρησκείας δεν δέχονται  τις μεταγγίσεις αίματος (!), για όλους τους  υπόλοιπους  είναι θέμα προσέγγισης. 
Ας χαραχθεί λοιπόν επί τελους μια ξεκάθαρη επικοινωνιακη στρατηγική για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω…