Θέμα: «Απαγωγή Πακιστανών»

Tον Ιούλιο του 2005, στον θετικό απόηχο των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεσπάει από το πουθενά το θέμα της “ απαγωγής των Πακιστανών”.

Σύμφωνα με “το σενάριο”, κουκουλοφόροι των μυστικών υπηρεσιών και ξένοι πράκτορες απήγαγαν, βασάνισαν και ανέκριναν και μέχρις εξοντώσεως Πακιστανούς υπηκόους και όλα αυτά ….με την καθοδήγηση της κυβέρνησης και εμένα προσωπικά !

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης – κατά τη συνήθη πρακτική, ζητούσαν εξεταστικές επιτροπές. Ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Ι.Σιφακάκης πρωτοστατούσαν στα γεγονότα.

Τα δελτία των οκτώ, ασχολούνταν μόνο με αυτό το θέμα. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ήταν μονοθεματικά.

Δεκάδες οργανώσεις και επιτροπές συμπαράστασης ξεφύτρωσαν από το πουθενά και διοργάνωναν εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας…

Η Διεθνής Αμνηστία και άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πήραν τη σκυτάλη με προσωπικές καταγγελίες σε βάρος μου.

Το όλο αυτό ζήτημα, που απασχόλησε το δημόσιο διάλογο πάνω από 6 μήνες, στηρίχθηκε κυρίως σε καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας στης Ελλάδα Τζιαβετ Ασλαμ και 6 ακόμα ομοεθνών του.

Μάταια προσπαθούσα τότε να πείσω – ακόμα και συναδέλφους βουλευτές της ΝΔ, ότι όλα αυτά ήταν κατασκευασμένα και ότι ο συγκεκριμένος τύπος εξυπηρετούσε ύποπτα κέντρα που ήθελαν να αποδομήσουν τη κυβέρνηση της ΝΔ και μένα προσωπικά.

Προχθές , γράφτηκε στα ψιλά ότι :

“Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.
Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!
Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.”

Καταλάβατε τώρα πώς παιζόταν το παιχνίδι από τότε ;

Λένε πως το ψέμα έχει κοντά πόδια. Έτσι είναι πράγματι.

Δυστυχώς όμως, παράγει πάντα τα αποτελέσματα του και κανένας ποτέ δεν ελέγχεται διότι το είπε…